Is de ontwikkeling van het jonge kind jouw passie? Struin je graag door de natuur en houd je van het leven? Bied je rust en aandacht en ben jij een ondernemende duizendpoot?

Dan pas jij bij ons!

Even voorstellen…

Wij zijn Femke en Marlieke van Heemhuys ’t Schaepje in Dordrecht en zijn op zoek naar een collega! Wij bieden kleinschalige, professionele kinderopvang in twee groepen van vijf kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. In onze opvang willen wij het dagelijkse gezinsleven zoveel mogelijk benaderen. Daarvoor laten we ons inspireren door de antroposofische visie. Dat betekent onder andere: een vaste leidster, elke dag de natuur in, biologische voeding, rust en aandacht, huiselijkheid en geborgenheid. De vacature die openstaat gaat om 2 vaste dagen in de week in combinatie met invaluren.

Jij…

· zorgt vol liefde en aandacht voor het jonge kind;
· bent leergierig en staat open voor de antroposofische visie;
· hebt werkervaring in de kinderopvang (pre);
· hebt minimaal een geschikte MBO-4 opleiding;
· werkt zelfstandig;
· bent flexibel inzetbaar

Wij bieden…

· een professioneel en ervaren team;
· een informele werkomgeving;
· ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
· goede naamsbekendheid;
· uitstekende opleidingsfaciliteiten;

Procedure…

Laat ons weten wat je drijft en wie je bent. Dat mag via een brief maar ook via een filmpje of bijvoorbeeld een collage. Als je ons raakt nodigen we je graag uit voor een gesprek. Klikt het, dan praten we in een vervolggesprek verder over de zakelijke aspecten. Interesse of vragen? Bel of mail naar Heemhuys ’t Schaepje: 06-41242663 / schaepje@heemhuys.nl