Kinderopvang natuurlijk

Locaties Heemhuysen

Krimpen aan den IJssel

Heemhuys Christoffeltje

Judith Klijnsma
Lage Vijver 1

2923 TP Krimpen aan den IJssel
T: 06-12480545
E: christoffeltje@heemhuys.nl
W: www.heemhuys.nl

Onderaan de vijverhoekflat verstopt achter een hoekje ligt Heemhuys Christoffeltje. Heemhuys Christoffeltje is een ruim opgezet Heemhuys met twee woonkamers. In iedere woonkamer worden 5 kinderen opgevangen.  In de eerste woonkamer woont Chrisje en in de andere woonkamer woont Stoffeltje. Iedere woonkamer is ingericht met gezellige hoekjes en heeft twee eigen slaapkamers om in alle rust te kunnen slapen. Elke woonkamer komt uit op een rustige omheinde tuin met een grote zandbak voor het maken van zandgebak en moddersoep.

Judith en Brigit zorgen voor een huiselijke sfeer en gezelligheid. Al zingend en bewegend nemen zij de kinderen mee door de dag. We eten met de kinderen uitsluitend biologische en vegetarische maaltijden en we laten ons hier bij inspireren door de seizoenen.

De jaarfeesten zijn voor ons erg belangrijk, zo laten we de kinderen kennismaken met de loop van het jaar met haar jaargetijden.

Wij zijn hard bezig met de oprichting van ons Heemhuys en hopen snel de kinderen daadwerkelijk te kunnen ontvangen. U bent van harte welkom alvast eens te komen kijken. Als u belt maken we een afspraak.

Klik hier voor het inspectierapport.

Heemhuys

Kinderopvang natuurlijk