Kinderopvang natuurlijk

Locaties Heemhuysen

Nijmegen Heemhuys Opaaltje

Carina Rheiter en Catherine van Pol
Heyendaalseweg 205
6525 SG Nijmegen
T: 06-19892491
E: opaaltje@heemhuys.nl
W: www.heemhuys.nl

Register kinderdagverblijf: 512457670

Pedagogische kwalificaties:
SPW-3

Welkom op de website van Heemhuys Opaaltje

Bij kinderdagverblijf Heemhuys Opaaltje staat warme en liefdevolle opvang centraal. Kinderen mogen zijn wie ze zijn en er heerst een rustige en tevreden sfeer.

De ruimte is ingericht met warme kleuren en natuurlijke materialen. Kleine kinderen staan immers nog dicht bij de natuur en de natuurlijke materialen en kleuren geven een veilig, warm en geborgen gevoel. Vanuit deze warmte en veiligheid kunnen kinderen dan gaan ontdekken en spelenderwijs leren en groeien.

Door de dag heen wisselen activiteiten, vrij spel en rust elkaar af. Tijdens het vrij spel leren kinderen door, met en van elkaar en zien we ze spelenderwijs met elkaar ontdekken en groeien. De rustmomenten zijn er als we met elkaar genieten van het biologische eten en drinken, maar ook als we met elkaar boekjes lezen op de bank of een creatieve activiteit hebben.

Daarnaast is het beleven van de natuur een belangrijk onderdeel van onze opvang. Elke dag maken we een boswandeling met de kinderen en is er veel tijd en ruimte om de natuur en de seizoenen werkelijk te beleven. Zo genieten we in de herfst van alle prachtige paddenstoelen en dwarrelende blaadjes en verwonderen we ons in de lente bijvoorbeeld over alle kleine bloemetjes die langzaam weer ontwaken na hun winterslaap..

Bij onze opvang krijgen de kindjes de tijd en ruimte om te ontdekken, groeien en bloeien!

Klik hier voor het inspectierapport.

Heemhuys

Kinderopvang natuurlijk