Kinderopvang natuurlijk

Hoe werkt het?

Wederzijds vertrouwen, een vaste leidster en gezamenlijk opvoeden van het kind staan centraal in het unieke concept van Heemhuys. Dat is ook zichtbaar in de praktijk. Zo zijn bijvoorbeeld de openingstijden en de kennismaking afgestemd op het opbouwen van een goede relatie. Hoe werkt dat dan concreet? In de volgende hoofdstukken komen verschillende praktische zaken zoals wennen, openingstijden, de dagelijkse gang van zaken en toelatingsbeleid aan bod. Zijn er na het lezen toch nog vragen dan is het aan te raden contact op te nemen met Heemhuys via info@heemhuys.nl.

Wennen

We vinden het heel belangrijk dat ouders met een goed gevoel hun kindje bij ons achterlaten. Ze vertrouwen immers het allerdierbaarste aan ons toe. Daarom is er veel aandacht voor het wennen.

De dagelijkse gang van zaken

De tijden voor brengen en halen zijn tussen 8.00 en 9.00 uur in de ochtend en tussen 17.00 en 18.00 uur in de middag. Omdat de kinderen in de regel op verschillende tijden binnenkomen en weggaan, is het mogelijk individuele aandacht te geven.

Heemhuys

Kinderopvang natuurlijk

P. Reichholtstraat 18

7429 AS Colmschate

T. 088 – 0600 460

E. info@heemhuys.nl