Kinderopvang natuurlijk

Locaties Heemhuysen

Nijmegen Heemhuys De Bingeltjes

Inge Ingrid Heezen
Nieuwe Mollenhutseweg 99
6533 HD Nijmegen
T: 06-24449033
E: debingeltjes@heemhuys.nl
W: www.heemhuys.nl

Bij aankomend Heemhuys De Bingeltjes staat alles centraal wat het leven fijn, mooi en leuk maakt. Graag wil ik als gastouder kinderen vanaf kleins af aan het gevoel geven dat ze zo ontzettend welkom zijn op de wereld en daarbij handvatten geven om thuis bij zichzelf te zijn en blijven. Onze fijne stadsboerderij in Nijmegen met de mooie tuin en lieve dieren wil ik graag delen, vanuit verbinding met de seizoenen, verbinding met de omgeving en vooral met zichzelf.

Vanuit de behoefte van de kinderen kijk ik naar wat de dag gaat brengen, al is er vanzelfsprekend wel een structuur aangebracht. We wisselen af met samen spelen en zelf op ontdekking gaan door vrij te spelen. In en rond ons huis is er van alles te zien en beleven.

In de speelkamer kan er lekker gespeeld worden, in het tuinhuis kan er geknutseld worden, in de speeltuin kan er in de zandbak gespeeld worden.

Er is aandacht voor biologisch eten en drinken, zelfgebakken brood, zodat ook de kinderen op een zo puur mogelijke manier gevoed worden door de natuur. Tijdens de wandelingen met mijn hondje Floki (en de katten die vaak ook meelopen), begroeten we de vogeltjes, bloemen, vlinders, bomen en de mensen die we tegenkomen. Bij Heemhuys De Bingeltjes krijgen kinderen de ruimte zich te wortelen, om vanuit deze stevige basis te groeien en bloeien.

Eind augustus/begin september opent Heemhuys De Bingeltjes haar deuren. Wil je voor die tijd op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of heb je vragen? Stuur me dan gerust een e-mail naar debingeltjes@heemhuys.nl of volg op de social media via ‘ingeingrid.coachcreatie’.

Hopelijk tot snel.

Gastouder Inge

Open op maandag-dinsdag-woensdag

Contactformulier

11 + 15 =

Heemhuys

Kinderopvang natuurlijk